Wat is een frostingsheet ?

Ingrediënten:

  • Water
  • Suiker
  • Dextrose
  • Glycerine
  • Maltodextrine
  • Citroenzuur
  • Smaakstoffen
  • Kokosvet (gedeeltelijk gehard)
  • Sucralose
  • Zetmeel (E1422, E1412)
  • Stabilisator (E414, E480)
  • Emulgatoren (E435, E491, E471)
  • Conserveermiddel (E202)

Is een sheet glutenvrij?
Ja, een frostingSheet is gemaakt van maïszetmeel en suiker. Daardoor zijn ze glutenvrij. Verder zijn de sheets voor andere allergieën niet gegarandeerd allergievrij.

Hoelang kan ik de print bewaren?
Je kunt de sheets een jaar in de verpakking op een koele en droge plek bewaren. Het liefst liggend.

Een frostingsheet geeft een haarscherpe afbeelding en heeft een neutrale smaak, het maakt je taart niet nog zoeter. frostingsheets harden uit, waardoor ze in 3D te gebruiken zijn.

Hoe plaats ik een Frosting Sheet op mijn taart?
Als je een ondergrond van marsepein of fondant hebt, kun je ze het beste met wat water of dunne glazuur op de ondergrond plakken. Let er wel op dat de print niet nat wordt, anders gaat deze vlekken. Wil je de print op slagroom gebruiken, zeef dan eerst een dun laagje poedersuiker over de slagroom en leg daarop de print. De print "smelt" samen met de slagroom. Hou er wel rekening mee dat de print wat vager is dan wanneer je deze op een marsepeinen ondergrond gebruikt.

 

Wat is Decochoc ?

Decochoc is, een goed smakende flexibele sheet die direct na het printen op een taart kan worden gelegd of gebruikt worden om bijvoorbeeld schildjes te maken.

Decochoc bevat cacaoboter en suikers en is een chocolade product. Wel dient u de inkt te beschermen tegen vocht

 

 

 

Wat is ouwel ?

Ingrediënten:

  • Aardappelzetmeel
  • Water
  • Koolzaadolie

 

Prints op ouwel zijn hittebestendig. Hierdoor kunnen ouwelprints voor veel verschillende soorten doeleinden worden gebruikt.

U kunt ze dan bijvoorbeeld op brood, broodjes, worstenbroodjes en koekjes leggen alvorens ze in de oven gaan.